Ruhák stílusai és modelljei

A-vonalú ruha - kecses lakonizmus

A-vonalú ruha - kecses lakonizmus
Tartalom
  1. Kinek alkalmas?
  2. Az A-alakú ruha jellemzői és előnyei
  3. Csipke
  4. Hossz
  5. Népszerű színek
  6. Mit vegyek fel?
  7. Hasznos tippek

A-vonal - egy öltözködési stílus, amelynek megkülönböztető jellemzője a míder illeszkedése és az egyenletes lefelé nyúlás. A sziluett az "A" betűhöz hasonlít, ami miatt a stílus ilyen nevet kapott.

A ruha A-alakú sziluettje a legjobb választás bármilyen típusú alakhoz, mivel kedvezően hangsúlyozza minden előnyét. Látszólagos egyszerűsége ellenére több mint 60 éve a legnépszerűbb a nők ruhatárában. Christian Dior kinyitotta az A-vonalú ruhákat a trapézruha néhány változtatásának köszönhetően. Az A-vonalú ruhát a praktikum és a sokoldalúság jellemzi.

Piros A-vonalú hosszú ruha

Kinek alkalmas?

Az A-vonalú sziluettű ruhák minden lány számára tökéletesek, függetlenül az alaktól és a magasságtól. A klasszikus vágás vonalai tökéletesen elrejtik a figura minden hibáját, és kiemelik annak érdemeit.

Az A-vonalú ruhák nagyszerűek a túlsúlyos lányok számára. A modell szélességének zökkenőmentes átmenetének köszönhetően a válltól a csípőig, ez a ruha lehetővé teszi az összes felesleges font elrejtését, a lábak szépségének hangsúlyozását és az alak arányossá tételét. Természetesen a ruha a karcsú lányok körében is népszerű.

Az alacsony termetű nők egy ilyen ruhában karcsúbbak, a magas lányok pedig éppen ellenkezőleg, ebben a ruhában elegánsabbak és kifinomultabbak.

Ha egy lány vékony, és nincsenek gömbölyű formái, akkor az A-vonalú szabású ruha vizuálisan nagyobb térfogatot ad, és csábítóvá és elbűvölővé teszi. Például, ha egy lánynak keskeny csípője van, akkor a ruha trapéz alakú vágása segít kijavítani ezt a hibát. És ha egy nő el akarja rejteni a problémás területeket a derékban és a csípőben, akkor a szoknya vágása tökéletesen megbirkózik ezzel a feladattal.

Az A-vonalú ruha segít elrejteni a derékrész összes hibáját. A megfelelően megválasztott ruha öv nélkül is hordható, a derékvonal így is megmarad. Az ilyen stílusú ruhákat gyakran a terhes nők választják, mivel a trapéz alakú forma lehetővé teszi a lekerekített has elrejtését és az alak minden előnyének hangsúlyozását.

Az A-alakú ruha jellemzői és előnyei

Ennek a szabásnak a sajátossága, hogy a mellkas illeszkedik a mellkashoz, ami kiemeli annak szépségét, a szegély pedig fokozatosan tágul lefelé. Így elrejtheti az ábra különféle hibáit, például a csípőben vagy a derékban.

Virágos A-vonalú ruha

Nagyon gyakran ezeknek a ruháknak a modelljei nem rendelkeznek pánttal vagy ujjal: az ujjatlan, csupasz vállú modellek dominálnak. Ennek a vágásnak néhány változata nyitott hátú vagy "amerikai" karfurattal rendelkezik. Ebben a ruhában a szoknya vonattal is díszíthető, gyakran használnak fodrokat, fodrokat, krinolint vagy drapériát. Az A-vonalú ruha titokzatos megjelenést kölcsönöz, igazi hercegnőnek fogod magad érezni.

Csipke

Az A-vonalú csipkeruhák nagyon népszerűek a fiatal lányok körében a gyengéd és romantikus kép kialakítása miatt. Egy ilyen ruhában minden nő nőiesnek, bájosnak és stílusosnak tűnik.

Az A-vonalú sziluettű csipkeruhához általában nem kell ékszer, bár a megjelenést nyaklánccal vagy karkötővel is díszíthetjük. Érdemes betartani azt a szabályt, hogy az egyszerű ékszereket a gazdag anyaghoz és a kifinomult stílushoz kell kiválasztani.

A lányok gyakran A-vonalú csipkeruhát választanak esküvőre, mert igazi királynőknek tűnnek benne. A csipke egy drága anyag, amely kifinomultnak és légiesnek tűnik, könnyedséget ad a képnek. A fényűző csipke tökéletesen illeszkedik az A-vonalú szabás lefolyó szabásához. Díszítheti az egész ruhát vagy annak egyes elemeit, például egy bolyhos szoknyát vagy egy fűzőt.

Hossz

Hosszú a padlóig

A hosszú A-vonalú ruhák remek választás egy partira. Egy ilyen ruhában minden nő kényelmesen és kényelmesen érzi magát. Segít létrehozni egy gyengéd romantikus megjelenést. Hosszú ruhákhoz különböző szöveteket használhat, a könnyű sifontól a pamutig vagy a nehéz farmerig.

Midi

Az A-vonalú ruha gyakran midi hosszúságú, mivel sokoldalú, és szinte minden lányhoz illik. Ne feledje, hogy egy alacsony lány egy térdig érő ruhában vizuálisan lerövidíti a sziluettjét. A midi hosszúság kifinomultságot és tömörséget kölcsönöz a ruhának.

Rövid

Manapság a rövid A-vonalú ruhák divatosak, bár sok lány a hosszú ruhákat részesíti előnyben. Még a túlsúlyos lányok is viselhetnek rövid ruhát, mivel az öltözék szabása segít elrejteni a plusz centimétereket a derékban és a csípőben.

Ujjakkal

Az A-vonalú ruha elég egyszerűnek tűnik; a ragyogó megjelenés érdekében kiegészítőket vagy elegáns díszítéseket kell használnia. Például egy hosszú ujjú jelenléte segít elrejteni a teljes karokat, lehetnek csipkék vagy vastag szövetek. A karcsú lányok viselhetnek A-vonalú ruhákat hosszú ujjal vagy zseblámpás formában.

Népszerű színek

Fekete

A fekete elegáns, fényűző és titokzatos. Sok lány visel A-vonalú ruhát ebben a színben egy partira vagy gálarendezvényre, hogy elrejtse a felesleges kilókat és szexisnek tűnjön.

Egyes nők úgy vélik, hogy a fekete ruházat gyászosnak és érdektelennek tűnik, de ez könnyen korrigálható jól megválasztott kiegészítőkkel vagy eredeti díszítéssel. Például egy képet érdekesebbé lehet tenni egy luxus kendővel vagy szalagokkal díszített eredetivel.

fehér

A fehér mindig a tisztasággal, romantikával és gyengédséggel társul. Ha romantikusan szeretne kinézni, akkor a fehér ruházat finom megjelenést biztosít.Sokan azt gondolják, hogy a fehér ad néhány plusz kilót, de egy A-vonalú ruha segít elrejteni minden problémás területet, így nyugodtan választhat ilyen színű ruhát.

Az estélyi ruha kiválasztásakor ügyeljen a dekorációra, akkor mindig a reflektorfényben lesz. A fehér ruha díszíthető csillogó részletekkel, csillogó szövetekkel, csipkével, flitterekkel vagy drágakövekkel.

Piros

A piros ruhákat gyakran egy szenvedélyes nőhöz kötik. A piros színű A-vonalú ruha minden lányt az este igazi királynőjévé varázsol, vonzza a férfiak lelkes megjelenését.

A diszkrétebb megjelenés érdekében fodros vagy fodros díszítést használhat. Így fényes és kecses leszel.

Mit vegyek fel?

A felejthetetlen megjelenés érdekében ügyeljen a kiegészítők kiválasztására. Egy sima, midi hosszúságú ruha esetében az ékszerekre összpontosíthat. Például egy hatalmas karkötő, medál vagy gyöngyök segítik a romantikus megjelenést. Hosszú ruhához jó megoldás lesz egy vékony lánc kis medállal, valamint kecses karkötők vagy gyűrű. A gyöngyök alkalmasak egy A-vonalú ruhához, gyengédséget és romantikát kölcsönöznek a képnek. Táska kiválasztásakor választhat egy portfólió táskát vagy egy fényes, stílusos kuplungot.

Az A-vonalú ruha remekül mutat balerinákkal vagy magas csizmákkal. Ebben a kombinációban minden nő magabiztosnak és divatosnak tűnik. A stabil sarkú cipők bármilyen magasságban önbizalmat adnak a képnek, de a tervezők nem javasolják tűsarkú viselését ehhez a stílushoz.

A cipők színsémájának kiválasztásakor érdemes a ruha színsémájából kiindulni, vagy a kivitelezés tónusához igazítani. Például, ha a ruha arany fodrokkal van díszítve, akkor a képet ideális esetben arany árnyalatú cipők egészítik ki.

Hűvös napokon a lányok gyakran harisnyát vagy harisnyát viselnek a ruha alatt. Lehetőleg hússzínűek legyenek, különösen, ha csupasz vállú ruhához passzoljuk őket.

A-vonalú ruha

Néha a lányok megpróbálnak kontrasztjátékot teremteni a képen, majd fekete szűk harisnyanadrág viselhető világos ruhával, vagy bármilyen élénk színű harisnyanadrágot felvehet. Ha a felsőruházatról beszélünk, akkor ez a ruhastílus ideálisan kombinálható egy boleróval, kardigánnal, rövid kabáttal vagy egy vágott köpennyel. Aki szeretne kísérletezni, bőrdzsekit viselhet.

Hasznos tippek

  • Az A-vonalú ruhák kiegészítőinek kiválasztásakor nagyon ügyeljen a harmonikus megjelenésre. Ne fektess túl nagy hangsúlyt.
  • Ügyeljen a színek kiválasztására. Használhatja például a kontrasztok játékát. A klasszikus lehetőség a fehér és a fekete kombinációja. A bézs árnyalat jól mutat barnával vagy pirossal. A szürke tónus kombinálható lila vagy kék árnyalattal.
1 megjegyzés

Nagyon kecses és elegáns modellek. Nem szeretem a szűk szabású ruhákat - a rejtvény elveszett. És egy ilyen félig szabott ruha az, amire szüksége van!

Divat

a szépség

Ház