Ruhák stílusai és modelljei

Bandeau ruha - csábító megjelenés

Bandeau ruha - csábító megjelenés
Tartalom
 1. Sajátosságok
 2. Kinek alkalmas?
 3. Fajták
 4. Hossz
 5. Kiválasztási tippek
 6. Mit vegyek fel?

Sajátosságok

A Bando az egyik legnépszerűbb ruhamodell. Ez a ruha csak bulikra készült, mivel nagyon csinos, szexi, ráadásul egyáltalán nem korlátozza a mozgást, így egész éjszaka szórakozhat.

A bando ruha neve a francia szóból származik, ami "kötést" jelent. Valójában ez a modell bizonyos mértékben hasonlít a mellkasra kötött sálra. A Bando egy meglehetősen leleplező ruha. Nem csak az alakhoz illeszkedik, hanem a vállakat és a nyakkivágást is szabadon hagyja. A bandeau ruha jellegzetes eleme a merev míder pántok és ujjak nélkül. A szoknya lehet keskeny vagy kellően bő, de szinte mindig rövid – térdközépnél nem magasabb.

Kinek alkalmas?

A karcsú lányok csodálatosan néznek ki ilyen ruhákban, magasságtól függetlenül. De a csodálatos formák tulajdonosainak nem szabad megkerülniük ezt a ruhát, csak ügyesen kell kezelniük a bando jellemzőit. A ruha feszes felsőrésze fűzőként hat, enyhén megfeszíti a hasat. Ugyanakkor a mellkas által megemelt mellkas igazán fényűzőnek tűnik.

Bandeau ruha léggömbszoknyával

A gömbölyű csípő tulajdonosai válasszák a bandeau ruhát bő szoknyával. Azok számára, akiknek megközelítőleg azonos csípője és dereka van, jobb, ha előnyben részesítik a terjedelmes szoknyás ruhákat, például a "tulipán" stílust. Ha gömbölyűek a vállai és a karjai, ajánlatos vékony stólát vagy bolerót tenni a ruhára.

Fajták

 • Klasszikus bandeau ruha Ez egy szűk, rövid szoknya, amely felfedi a nyakat, a vállakat és a mellkas felső részét.
 • Bandeau ruha pántokkal Ennek a stílusnak a modern módosítása.Mivel a ruha míder merev marad, és nem igényel további "erősítést", a pántok itt tisztán dekoratív funkciót töltenek be.
 • Báli ruha Bandeau ruha - ennek az öltözéknek egy másik módosítása. A keskeny szoknyát terjedelmesebb lehetőségek váltják fel: redőzött szoknya, csengő, tutu stb.
 • Peplum bandeau ruha ma az egyik legnépszerűbb modell. A peplum remekül mutat keskenyedő ruhákon, csábító, nőies formát adva az alaknak.

Hossz

A bandeau ruha buli, így hagyományosan meglehetősen rövid. A modern tervezők azonban továbbra is módosítják ezt a stílust, egyre több bandeau modellt készítve különböző hosszúságú szoknyákkal.

Rövid bandeau ruha

Hosszú

A hosszú bandeau ruha egy lehetőség a szerény lányok számára, akik inkább egy dolgot mutatnak meg: akár a lábakat, akár a nyakkivágást. Igaz, a hosszú szoknya ellenére az ilyen ruhák nem tűnnek túl szigorúnak, mivel általában meglehetősen magas hasítékkal rendelkeznek. A hosszú bandeau egyszerre lehet estélyi ruha különleges alkalmakra, és könnyű nyári napruha, amely megkíméli Önt a hőségtől.

Midi

A közepes hosszúságú bandeau ruha nagyon elegánsnak tűnik. Az egyszerű, félig szűk sziluettű, visszafogott színvilágú modellek akár az irodába is hordhatók (a ruha fölé azonban még mindig kabátot kell felvenni, hogy ne csillogjon csupasz váll munka közben). Ha színházba, kiállítás megnyitójára vagy étterembe megy, egy ilyen ruha nagyon hasznos lesz.

Mini

A lányok nagyon szeretik a rövid bandeau ruhákat, mivel ezek lehetővé teszik, hogy mindenki megmutassa vonzó alakját. A miniszoknyás modellek meglehetősen őszinték, ezért csak kötetlen eseményeken szabad őket viselni. Azoknak, akik belefáradtak a klasszikus koktélruhákba, azt tanácsoljuk, hogy figyeljenek az aszimmetrikus szoknyával (elöl rövidebb, hátul hosszabb) bandeau-ra, valamint a levehető felső szoknyával rendelkező, átalakító ruhákra.

Kiválasztási tippek

 • Bandeau ruhát csak akkor vásároljon, ha biztos abban, hogy csupasz vállak mellett is jól fogja érezni magát. Ha úgy gondolja, hogy ez a testrész nem tökéletes, vagy egyszerűen nem szereti kinyitni, akkor jobb, ha megtagadja ennek a modellnek a megvásárlását (vagy válasszon megfelelő kabátot vagy bolerót hozzá).
 • A bandeau ruha nagyszerű alternatíva lehet a sundress helyett. Ha szeretne egy friss csavart nyári ruhatárába, mindenképpen nézze meg közelebbről ezt a modellt. Válassz bő melltartós és bő szoknyás ruhákat. Az anyagnak, amelyből a ruhát varrják, vékonynak és könnyűnek kell lennie. Nyáron jobb, ha világos és élénk színű ruhákat viselünk. Ebben a ruhában remekül fog kinézni a tengerparton vagy egy városi sétán.

Mit vegyek fel?

A bandeau ruha nagyon hatásos viselet. Önmagában nagyon szép, így nem igényel további támogatást. Ha kint hűvös van, a ruha fölé felvehet egy kabátot vagy egy elegáns kardigánt. Ebben az esetben egy nyakkendő megfelelő lesz, de a felsőruházattal együtt el kell távolítani. A bandeau ruhához való harisnyanadrágot a lehető legvékonyabbra, testes világosságra kell választani, de kerülni kell a sűrű, sötét harisnyát. Ha elég egyszerű a ruha modellje, akkor jól passzol a mintás harisnyához vagy harisnyához. Egy hosszú, válltól független nyári ruha viselhető széles karimájú kalappal és napszemüveggel.

kiegészítők

Annak ellenére, hogy a bandeau ruha nagyon önellátó, nem ronthatja el sokféle díszítéssel. Az öltözék stílusától függ, hogy milyen kiegészítőket válasszunk.

Az ékszerek gyönyörűek lesznek egy hosszú estélyi ruhával: fülbevaló és kövekből készült nyaklánc. A bandeau koktélruhához a nagy lógó fülbevalók és többrétegű karkötők formájú ékszerek alkalmasak. A nyári ruhák fényes ékszerekkel kombinálhatók: hosszú gyöngyök, szokatlan fülbevalók és nagyszámú "cigány" karkötő.Ne feledkezzünk meg a hajkiegészítőkről: eredeti hajtűk, fejpántok, fejpántok stb. Végül is minden részlet fontos a harmonikus kép kialakításához.

Cipők

A Bandeau egy hihetetlenül gyönyörű ruha, amely hatékonyan kiemeli az alakot. Mint minden más hasonló ruha, ő is természetesen "kér" sarkú cipőt. Egy lány a sarkú cipő felhúzása után azonnal átalakul: testtartása kecsesebb lesz, járása simább lesz.

Bandeau ruha tangával

A Bando elegáns cipővel – cipővel vagy szandállal – mutat a legjobban. A magas csizmák és csizmák nem illenek jól a nyitott felsőkhöz, ezért jobb, ha megtagadja az ilyen cipőket. A hosszú szoknyás nyári bandeau ruhák lapos vagy platformcipővel is viselhetők. A gladiátorszandálok vagy a balettcipők jól mutatnak ezzel a modellel.

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház