Ruhák stílusai és modelljei

Pánt nélküli ruha - rejtély és csábítás

Pánt nélküli ruha - rejtély és csábítás
Tartalom
 1. Akik alkalmasak
 2. Hossz
 3. Stílusok
 4. Nyár
 5. Esküvő
 6. Este
 7. Minden nap
 8. Színek
 9. Mit kell viselni

Mitől válik a megjelenésed egyszerre titokzatossá és izgalmassá? Nyitott nyak és vállak, amelyek mindig is a férfiak figyelmének tárgyát képezték.

Akik alkalmasak

Találjuk ki, kinek kell ilyen ruhát viselnie.

Pánt nélküli ruha vásárlása előtt objektíven kell értékelnie magát. Egy ilyen ruha tulajdonosának nem szabad széles vállával, gyönyörű dekoltázsával és nyakával rendelkeznie.

Pánt nélküli ruha drapériás türkiz színnel

A figura többi részlete különféle női trükkökkel módosítható:

 1. Ha nagy a melled, válassz pánt nélküli ruhákat fűzővel és bevarrt támasztó kupakkal.
 2. Kicsi mellek? Nincs mit! Felemelhető a vonzóbbá tétel érdekében, vagy választhatsz olyan ruhákat is, amelyeknél a bolyhos szálak vannak.
 3. Sifonból vagy selyemből folyó, lépcsőzetes alsó, homokóra figurával rendelkező lányok arcára. Itt az öltözék célja a derékvonal kiemelése lesz.
 4. Ha van egy kiálló pocakod, akkor azt egy magas derekú ruhába bújhatod.
 5. A testhezálló ruhák alkalmasak a vékony nők számára.

A pánt nélküli ruha kiválasztásakor nagyon fontos a kényelem érzése. Felpróbáláskor járja körbe a folyosót, emelje fel a kezét, forogjon. Ha jól érzed magad benne, ha nincs kedved állandóan felhúzni – ez a te modelled!

Csíkos pánt nélküli ruha

Hossz

A mellesebb ruha klasszikus változata egy hosszú szoknyás fűző. A párnázott míder és a könnyű folyású anyagokból készült hosszú szegély jobban illik az esti és esküvői megjelenéshez.

A figura minden varázsát kiemelheted egy rövid pánt nélküli ruhával. Ezek a modellek különösen jók nyáron.Lehetnek laza vagy szűk sziluettűek.

Pánt nélküli midi ruha sötétkék

A szoknya szabása is változatos:

 • trapéz alakú;
 • fellobbanó nap;
 • léggömb formájában;
 • egyenes.

Stílusok

A figura preferenciáitól és jellemzőitől függően a pánt nélküli ruhák különböző változatait választhatja. Az is fontos, hogy egy ilyen ruha modelljének míderje jól illeszkedjen bármilyen szoknyához.

Pánt nélküli Hi-Lo ruha

Buja

A műfaj klasszikusa a bolyhos szoknya és a fűző kombinációja. Ez lehet egy hosszú bolyhos ruha többrétegű, könnyű anyagból készült szoknyával, vagy például egy bájos rövid retro ruha pöttyös vagy kis virágokkal.

Ügy

A klasszikus, nyitott felső ruha ceruzaszoknyával kiemeli az alak minden kecsességét.

A nyitott nyak és vállak pedig egy kis szexuális vonzerőt adnak a szigorú öltözékhez.

Sellő

Az alsóra szűkített sziluettű hosszú ruhák és a térdtől kiszélesedő szoknya a legmegfelelőbbek a homokóra figurájú lányok számára.

A pánt nélküli sellőruha tökéletesen kiemeli a derékvonalat és a csípőt.

Sellő pánt nélküli ruha

Az ilyen ruha míder meglehetősen egyszerű, és szorosan illeszkedik a mellszoborhoz. A sellő a legnépszerűbb esti és esküvői rendezvényeken. Ha szexisebben szeretnél kinézni, válassz egy ilyen stílusú ruhát szív alakú nyakkivágással vagy visszafogottabb V-nyakkal.

Magas derekú

A magas derékú ruha romantikát és könnyedséget adhat a képnek. Vágott míder és kiszélesedő szoknya van.

Magas derekú pánt nélküli ruha

A-sziluett

Az A-vonalú pánt nélküli ruha megjelenése a gardróbban előnyös lesz mind a karcsú lányok, mind a túlsúlyos lányok számára. Stílusát tökéletesen eljátssza az A-vonalú szoknya és egy normál míder kombinációja.

Nyár

A divatházak nyári kollekciói is tele vannak pánt nélküli ruhákkal. A legnépszerűbbek a rövid, szabad vagy szűk szabású öv alattiak. Az övek különböző szélességűek lehetnek, bőrből vagy elasztikusból készülhetnek.

A-vonalú rövid nyári ruha pántok nélkül

Nem kevésbé érdekes nyári ruhamodellek magas vagy alacsony derékvonallal. A szokatlan és szemet gyönyörködtető ruhák aszimmetrikus szoknyával vagy vékony nyakpánttal ellátott ruhák lesznek.

Esküvő

A hiányzó pántokkal ellátott menyasszonyi ruha varázslatot kölcsönöz a menyasszonynak, tökéletesen kiemeli vállának és nyakának kecsességét.

Pánt nélküli menyasszonyi ruha

A flitterekkel, strasszokkal, gyöngyökkel, hímzéssel vagy csipkével díszített fűző kiemeli a menyasszony nőies arculatát. Ebben az esetben egy ilyen ruhát óvatosan kell kiválasztani, mivel a díszítőelemek éles széleivel megkarcolhatja a kezét.

A míder alakja többféle kiviteli változattal is rendelkezhet, például szív alakú vagy V-nyakkal.

Pánt nélküli menyasszonyi ruha átlátszó szoknyával

Este

A bulin te leszel a sztár egy rövid, pánt nélküli ruhában. Kedvezően kiemeli az alakot, és a dekorációnak köszönhetően felhívja magára a figyelmet.

Nagyon gyakran az estélyi ruhákat flitterekkel és kövekkel, rátéttel és csipkével, fodrokkal és rojtokkal, hímzéssel és drapériákkal díszítik.

A hosszú estélyi ruhákat gyakran minimalista stílusban készítik, mivel a gyönyörű szövet nem igényel összetett vágást.

Szexibb és titokzatosabb megjelenést kaphat, ha áttetsző betétes ruhát választ.

Pánt nélküli estélyi ruha átlátszó betéttel

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, válassz szokatlan szabású, eredeti díszítésű, hasított, nyitott hátú és mély dekoltázsú ruhákat.

A virágmintás ruha nagyon nőies és romantikus megjelenést kölcsönöz.

Pánt nélküli nyomott estélyi ruha

Minden nap

A váll nélküli modellek nem kevésbé népszerűek a mindennapi életben, mert könnyedséget és fényességet szeretne a képében.

Válasszon pánt nélküli ruhákat minden ízléshez és stílushoz vásárláshoz vagy tengerparti sétákhoz, diszkókhoz, moziba.

Színek

A pánt nélküli ruhák színvilága is változatos. A legnépszerűbbek a blokkszínezés és mindenféle nyomat (virágos, pöttyös, geometrikus stb.).

A stylistok tanácsára egy ilyen ruha övvel és övvel egészíthető ki a deréknál vagy valamivel a szint felett.

fehér

A rövid, fehér ruha nyitott vállú modellje tökéletes a forró nyári napokon való sétához.

Pánt nélküli ruha fehér rövid

Fekete

Az esti nyári sétákra egy rövid, fekete pánt nélküli ruhában mehetünk ki. Nem számít, hogy moziba megyünk, egy romantikus randevúról egy étteremben, vagy csak egy esti sétáról a sétányon.

Piros

Szeretnél kitűnni a bulin a színvilágnak köszönhetően? Viseljen pánt nélküli piros ruhát. Előnyösen kiemeli szexuális vonzerejét és extravaganciáját.

Pánt nélküli ruha piros

Türkiz és menta

A finom menta vagy türkiz egy kis frissességet ad a képnek.

szürke

Az irizáló és gazdag megjelenésű anyag a szürke színt még nemesebbé és érdekesebbé teszi.

Pánt nélküli ruha szürke

Mit kell viselni

A pánt nélküli ruha kiegészítőinek kiválasztásakor nem kell túlterhelnie a képet semmilyen terjedelmes, nagy nyaklánccal. Elég, ha felvesz egy elegáns nyakláncot vagy karkötőt. A galléros nyaklánc tökéletes erre.

Ha vizuálisan szeretné meghosszabbítani a nyakát, viseljen hosszú lógó fülbevalót.

A cipő természetesen a legalkalmasabb az ünnepekre - sarkúval. Ha ez egy lehetőség a mindennapi öltözékhez, hordhat szandált a sziklán vagy szandált síkfutáson.

Pánt nélküli ruha cipő

Hűvösebb napokon vagy esténként a pánt nélküli ruhát kiegészítheted egy hozzáillő boleróval vagy köpennyel. Ünnepekre kombinálhatja ezt a stílusú ruhát hosszú kesztyűvel és prémes köpennyel.

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház