Ruhák stílusai és modelljei

Fürdőruhák – mi a fénypontjuk?

Fürdőruhák – mi a fénypontjuk?
Tartalom
 1. A fürdőruhák jellemzői
 2. Kinek alkalmas?
 3. Szövetek
 4. Nézetek
 5. Népszerű színek
 6. Hogyan válasszunk molett fürdőruhát?
 7. Kiválasztási tippek

Úgy tűnik, hogy a fürdőruha már régóta a múlt ereklyéje. A nők másfél évszázaddal ezelőtt viselt fürdőruhái nagyon kevéssé emlékeztettek a modern miniatűr fürdőruhákra. A gyógyvizes kezelések elvégzéséhez a hölgyeknek sokféle dolgot kellett felvenniük, köztük egy hosszú ujjú, gallérral ellátott, teljes hosszúságú fürdőinget, nadrágot és sapkát. Ugyanakkor sűrű anyagból készültek a fürdőruhák, amelyek nedvesen is elrejtették a test körvonalait. A fürdőruha szegélyébe súlyokat tettek, hogy az ne emelkedjen fel a vízben, és ne nyissa ki a lábát.

Fürdőruhák a 30-as évekből

Idővel a női fürdőruha egyre lakonikusabb lett. Ennek az öltözéknek a legminimálisabb változata a bikini fürdőruha, amely csak néhány apró anyagdarab. Az utóbbi években azonban egyre népszerűbbek a rövid ruha formájában készült egyrészes fürdőruhák. Mai cikkünket ennek az eredeti strandruházati változatnak szenteljük.

A fürdőruhák jellemzői

A fürdőruha vagy fürdőruha egyrészes fürdőruha szoknyával. A trikó míderje teljesen bármilyen lehet - klasszikus sportfelső két pánttal, bandeau, mellszobor, V-alakú, "szív" stb. A szoknyák stílusa nem kevésbé változatos. Akciós modelleket találhat rövid szárnyas szoknyával, redőzött szoknyával, széles hajlítással és még sok más opcióval.

A szoknya kezdődhet a mell alatt, a deréknál vagy a csípőnél. Akciósan vannak mini és midi hosszúságú fürdőruha ruhák.

Kinek alkalmas?

Hagyományosan úgy gondolják, hogy a fürdőruha ruhát telt lányoknak szánják.Valóban, az egyrészes fürdőruhák szoknyával nagyszerűek a gömbölyű formájúak számára. Jól elfedik a legproblémásabb területeket: a csípőt és a hasat. Ezenkívül az egyrészes fürdőruha enyhe karcsúsító hatással bír, és segít elrejteni a bőrhibákat, például a szülés utáni striákat.

V-nyakú fürdőruha a telt testűeknek

Az ilyen fürdőruha azonban nem ellenjavallt más típusú figurák számára, éppen ellenkezőleg.

 • A legjobb az egészben, hogy egy fürdőruha mutat a legjobban a homokóra alkatú lányokon: jól kiemeli a vékony derekát, a lekerekített csípőt és a mellkast.
 • Ha széles a csípője, akkor válasszon egyenes szoknyás, de terjedelmes felsőt.
 • A kis mellek és keskeny csípő tulajdonosainak éppen ellenkezőleg, bolyhos szoknyára és fodrokkal vagy drapériákkal díszített melltartóra van szükségük.

Szövetek

A fürdőruhák ugyanazokból az anyagokból készülnek, mint a hagyományos fürdőruha. A szövetválaszték nem túl nagy, hiszen a fürdőruháknak számos szigorú követelménynek kell megfelelniük.

Fürdőruha és szövetek hozzá

Tehát a trikó ruha anyagának a következőnek kell lennie:

 • sűrű;
 • könnyen;
 • áttetsző;
 • rugalmas;
 • kopásálló;
 • Légáteresztő;
 • gyors száradás.

A fürdőruhákat leggyakrabban szintetikus anyagokból varrják, természetes szálak bevonásával. A fürdőruha ruha a következőket tartalmazhatja: nylon, mikroszálas, poliészter, lycra, poliamid stb. Az ezekből az anyagokból készült ruhákat jól tolerálják a víz (beleértve a klórozott vizet is) és az ultraibolya sugarak hatásának.

Nylon fürdőruha

Nézetek

Rövid fürdőruha ruha megjelenését tekintve leginkább egy klasszikus egyrészes fürdőruhára hasonlít. Kicsi, "szimbolikus" szoknyája van, ami alig fedi a fenekét. Ezt a lehetőséget leggyakrabban keskeny csípővel rendelkező fiatal lányok választják.

Hosszú szoknya fürdőruha inkább egy közönséges nyári ruhához hasonlít. A szoknya általában combközépig ér, de egyes modelleken a térdnél ér véget. Egy ilyen fürdőruha ruha segítségével könnyedén elfedheti a csípő teltségét vagy a narancsbőr megjelenését.

Trikós napruha - Ez az egyik legnépszerűbb fürdőruha típus. Vékony pántokkal ellátott míder és a mell alatt kezdődő bő szoknya jellemzi. Egy ilyen ruhában nemcsak úszni kényelmes, hanem a tengerparton sétálni, sportjátékokon részt venni stb.

Fürdőruha-napozóruha

Népszerű színek

Fekete és fehér

A fekete-fehér fürdőruha ruhákra egymás után több divatos szezonban is van kereslet. Semmi sem hoz létre olyan gyönyörű barnaságot, mint ez a két szín vagy ezek kombinációja. Ha Ön a klasszikusok híve, javasoljuk, hogy vásároljon monokróm fürdőruhát.

Színezett

A nyár az az idő, amikor végtelenül szeretnél élénk színekkel gyönyörködni. A közelgő vakáció remek ok arra, hogy új, szokatlan, gyönyörű színű fürdőruhát vásároljon. Tekintse meg a merész fürdőruhákat bor, sötétkék, türkiz, barack, levendula és citrom árnyalatokban.

Fényes nyomatokkal

Aki nem szereti a monokróm ruhákat, az biztosan szereti az eredeti mintájú fürdőruha ruhákat. A bátor és elszánt lányok ragadozó állatmintát választanak, a romantikus természetűek virág- és virágdíszeket, az utazók etnikai mintákat, az értelmiségiek pedig absztrakt képeket.

Hogyan válasszunk molett fürdőruhát?

A ruha ideális fürdőruha választás a duci lányok számára, akik szégyellik magukat kitenni bizonyos testrészeiket. A gömbölyű formák tulajdonosai az alakjuk adottságai alapján válasszanak fürdőruhát. A testes fiatal hölgyek fő előnye gyakran a fényűző mell. Ezt a gazdagságot egy gyönyörű nyakkivágású melltartóval kell hangsúlyozni.

Fürdőruha fürtökkel a telt testért

Az A-vonalú sziluettű fürdőruha ruha segít elrejteni a csípő és a gyomor teltségét. Ebben a modellben a szoknya a mell alatt kezdődik és a combközépig ér véget. A szoknya trapéz alakú, enyhén kiszélesedő.Nem illeszkedik a csípőhöz, de nem ad felesleges hangerőt.

Kiválasztási tippek

 • Vannak kifejezetten túlsúlyos lányok számára tervezett fürdőruha-modellek. Speciális betétekkel rendelkeznek, amelyek javító hatásúak. Segítségükkel "feszesebbé teheti" a problémás területeket.
 • A fürdőruha mintája vizuálisan elronthatja az alakot, és közelebb hozhatja az ideálishoz. A karcsúbb megjelenés érdekében válasszon függőleges mintás fürdőruhát vagy kontrasztos színű oldalpaneleket.
 • A terjedelmes díszítőelemekkel ellátott fürdőruha ruha segít a mellek vizuális megnagyobbításában. Ez lehet bolyhos masni, rojt, drapéria, varrott virág vagy fodros.
nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház