Ruhák stílusai és modelljei

Divatos 2021-es ruhák (98 fotó) - újdonságok és trendek

Divatos 2021-es ruhák (98 fotó) - újdonságok és trendek
Tartalom
 1. Stílusok
 2. Aktuális trendek és újdonságok
 3. "tavasz-nyár" szezon
 4. "őszi-téli" szezon
 5. Kiválasztási tippek

A ruha kiválasztása felelősségteljes feladat, amelyet egy nő könnyen elvégezhet, figyelembe véve nemcsak külső, hanem belső tulajdonságainak sajátosságait is. És ha egy nő követi a divatot és megérti szeszélyeit, akkor a kép tökéletes lesz. Szóval, beszéljünk a jelenlegi szezon divatos ruháiról.

Stílusok

A ruha stílusok változatossága szezonról évszakra változatlan. Az elmúlt év tendenciái számos ötlet alapjául szolgáltak. A romantika és a nőiesség ugyanolyan népszerű most, nyitott vállak, V-alakú nyakkivágások és hangsúlyos combok. A retro stílus modern értelmezésben, valamint a "ruha és nadrág" meglehetősen extravagáns kombinációja sem veszítette el relevanciáját.

Ha a legnépszerűbb ruhastílusokról beszélünk, a következőket lehet megkülönböztetni:

 • trapéz ruha;
 • bandeau ruha;
 • ing;
 • hüvelyes ruha;
 • takaró ruha;
 • jumper ruha.

Ugyanakkor a fenti stílusok bármelyikének számtalan variációja lehet, köszönhetően az idei szezonban uralkodó fő jellegzetességeknek, mint például:

 • egyszerű vágás;
 • ujjak és csupasz vállak hiánya;
 • sekély V-nyak vagy kerek nyakkivágás;
 • különböző hosszúságú közép- és maxiszoknyák: egyenestől, testhezállótól vagy kiszélesedőtől az aljáig;
 • redők, drapériák és rétegezés.

Ez a szezon az emberiség gyönyörű felének egyaránt kínál időtálló klasszikusokat és friss ötleteket a női ruhatárhoz, a növekvő trendek által diktálva.

Divatos ruha 2016

Aktuális trendek és újdonságok

A ruhakollekciók részletes megismerése lehetővé teszi, hogy a részletekben megjegyezzük a mértékletességre és az átgondoltságra való hajlamot, ugyanakkor a ruhák nem tűnnek nyájasnak és egyhangúnak.Ezt a hatást különböző sűrűségű és színű textúrák, valamint a felhasznált anyagok rétegeinek hosszának és alakjának kombinációjával érik el.

Ebben a szezonban különösen fontos szerepet kap a dekoráció: a sallangok, fodrok és masnik, valamint a különféle kiegészítők. Merésznek és szokatlannak tűnnek a különböző fokú nyitottságú vágásokkal és vágásokkal ellátott ruhák, amelyek a termékek bizonyos részein találhatók.

Ebben a szezonban a midi hossz a csúcson van, ami azt jelenti, hogy egy ruha minden szép ember gardróbjában jelen kell legyen, korától, alkatától és foglalkozásától függetlenül.

Ilyen trendek lesznek idén a ruhadivat fémjelzi. Itt az ideje, hogy megtudja, melyik öltözéket érdemes előnyben részesíteni a tavaszi-nyári és az őszi-téli szezonban.

"tavasz-nyár" szezon

A tavaszi-nyári szezon mindig a fantázia, az ébredés és az energia ünnepe. A divatipar pedig, mint senki más, az év ezen időszakának hangulatát tükrözi, igazi extravagánssá változtatva a női divatot.

Divatos nyári ruha 2016

A meleg évszak domináns ruhastílusairól szólva a következőket lehet megkülönböztetni:

 • bandeau ruha;
 • kalapács ruha;
 • füstölt ruha;
 • bolyhos szoknyával, egy év stílusában vagy vonatokkal;
 • aszimmetrikus felsővel;
 • egyszerű szabású ruhák;
 • öltözz pizsama stílusban;
 • Hosszú ruhák.

Ez a szezon nemcsak a vágás egyszerűségét és a minimális részleteket mutatja be, hanem a különféle trendek hozzáértő kombinációját is. Emiatt minden hölgy könnyedén megtalálhatja a tökéletes ruháját.

Divatos kalapács ruha fodrokkal 2016 tavaszára-nyárára

Színek

A meleg évszak színvilága tele van a zöld természetes árnyalataival, érett gyümölcsökkel és tengeri permettel. A design kedvencei között szerepelt még: fehér, rózsaszín és ragyogó zöld. És a kék, fehér és piros összeállítás évről évre mindenki számára előnyös kombináció marad.

A trendben lévő pasztell árnyalatok közül a kék és a rózsaszín, kombinálva és külön-külön is. A feneketlen kék, az izzó vörös, a narancs és a sárga, a réz téglával és a borral vagy az ibolya rózsaszín keverékkel szintén releváns. A tervezők gyakran használnak degradációs és színblokkoló technikákat alkotásaikhoz.

Nyomtatványok

A tavaszi-nyári szezonban a virágmotívumok mindig relevánsak. Idén ezek főként háromdimenziós nyomatok virágok vagy szirmok formájában. De vannak miniatűr díszek is. A tengeri téma régóta elnyerte a "helyet a napon" a forró évszakok kollekcióiban, így minden évben releváns marad.

A tavaszi-nyári szezon ruhakollekcióiban megtalálhatók a feliratok, kockás, széles csíkok vagy különféle, az absztrakcióra hajlamos geometriai formák is.

Dekoráció

A dekoráció témája a tavaszi-nyári szezonban széles körben nyilvánosságra került. A már említett terjedelmes masnik mellett a ruhadíszként használt fodrok, fodrok, rojtok, fodrok, redők és drapériák is széles körben használatosak. Az egyszerű szabású modelleket pedig varázslatosan átalakítja a kézzel készített hímzés, térfogati rátétek, kövek, sokszínű gyöngyök, fém szerelvények és még strucctollak is.

Anyag

Ezt a szezont kellemesen meglepte a szövetek, textúrák sokfélesége és hihetetlen kombinációi. A selyemmodellek könnyedségükkel és nőiességükkel gyönyörködnek. A réteges szoknyás ruhák nejlon, tüll, organza vagy sifon kombinálásával jönnek létre.

Divatos selyem hosszú ruha 2016 tavasz-nyár

A tüll, a fátyol és a marquise kontrasztos sűrű szövetekből álló együttesben látványos és nem szabványos. A csipkeszövet ma különleges helyet foglal el a tervezőműhelyekben. Nagyra értékelik, hogy képes díszíteni egy női ruhát. Ebben a szezonban a tervezők a csipkével játszottak, sűrűbbé és zártabbá tették.

Ebben a szezonban a farmer- és pamutszöveteket széles körben használták alkalmi ruhamodellek készítésére. A hálóból vagy perforált anyagokból készült ruhamodellek frissességet és eredetiséget hoztak ebben a szezonban.

"őszi-téli" szezon

A divat az őszi-téli szezonban mindig visszafogottabb és komolyabb. A ruha továbbra is a tervezői kollekciók jelentős része, és a legtöbb nő ruhatárában jelen van.De zártabbá, hangulatosabbá válik, és nemcsak tulajdonosának díszítésére szolgál, hanem szükség esetén megóvja az időjárás szeszélyeitől is.

Divatos hosszú ruha a 2016-os őszi-téli szezonra

A hideg évszakban a következő stílusú ruhák relevánsak:

 • hüvelyes ruha;
 • pulóver ruha;
 • A-vonalú ruha;
 • ruha a "New Look" stílusában;
 • ruha baszk;
 • ruha aszimmetrikus.

A közepes és maxi hosszúságú ruhák magabiztosan léptek át az őszi-téli szezonban. Sok modell az ujjakra helyezi a hangsúlyt, a sajátos szabásnak köszönhetően: ívelt vagy kiszélesedő, egyenes vagy lámpás ujjak. Egyes modellek műholdai köpenyek-köpenyek és vonatok. A nyitott váll és hát, a hasítékok a szoknyákon és a drapériák továbbra is divatosak.

Divatos hosszú bandeau ruha 2016 ősz-tél

Színek

A hideg évszak színpalettáján megtalálható a klasszikus fekete, fehér és vörös, mély borvörös, kék és kék egy kis zölddel. Széles körben elterjedt a gazdag színek intenzív nemes tónusokra való átmenetének technikája.

Nyomtatványok

Betűk, etnikai nyomatok és 3D-s grafika díszíti a sokoldalúbb ruhákat. Az esti modelleket ügyesen festették virágmintákkal, beleértve az átlátszó szövetet is.

Dekoráció

A különleges alkalmakra szánt ruhákat a szokásos rojtokkal, tollal, aranyhímzéssel vagy bolyhos szőrmével díszítik. A mindennapi viselethez fehérgalléros díszítés is társulhat. A patchwork technika segít abban, hogy egy egyszerű stílusú ruhát hihetetlenül stílusos dologgá varázsoljon. A hagyományos fodrok és fodrok, a redőzés és a drapériák sem állnak félre.

Anyagok (szerkesztés)

Az idei szezon mindennapi divatjának modelljei sűrű kötöttáruból és viszkózból készülnek. A velúrból, gyapjúból, kasmírból, természetes bársonyból és tweedből készült ruhák remek választást jelentenek a hűvös évszakban. A valódi bőr, mint fő vagy kiegészítő anyag, összetett, de nagyon vonzó karakterrel ruházza fel a ruhát.

Az esti megjelenéshez luxus anyagokból készítik a ruhákat, amelyek felülete nemesfémeket utánoz vagy csillogó hatású. A csipkét, a brokátot, a selymet és a szatént a korábbiakhoz hasonlóan szeretik mind a ruhák készítői, mind a ruhákat viselők.

Kiválasztási tippek

Bármilyen remekművet hoz létre a divat, minden nőnek emlékeznie kell arra, hogy minden divatos dolognak hangsúlyoznia kell, nem pedig tagadnia kell egyéniségét. A divathoz való feltétel nélküli ragaszkodás megfoszthatja az embert a választás jogától, és elfelejtheti saját ruházati preferenciáit.

Ez nem fog megtörténni, ha betart néhány konkrét szabályt. Ez különösen igaz a női ruhákra. A ruha tökéletes, ha egy nő választja, figyelembe véve testalkatát és testalkatát. A ruha nem ütközhet a nő életkorával, temperamentumával és általános stílusával.

Divatos hosszú fehér ruha 2016-ból

Az alkalmi ruhákat az évszaknak és az időjárási viszonyoknak megfelelően választjuk ki. A választásban fontos szerepet játszik a hely, az ok és az is, hogy egy nő hogyan kívánja eltölteni az időt a ruhájában. Mások csodálata mellett a személyes kényelem is fontos. Ha egy nő korlátoltnak és bizonytalannak érzi magát egy ruhában, az nem kerüli el mások szemeit. Az ilyen fizikai kényelmetlenség következtében a nő biztosan kényelmetlenül érzi magát.

Ma a divatvilág végtelenül sokszínű, így minden hölgy megtalálja a megoldást a ruha kiválasztásánál. A legfontosabb dolog az, hogy ne feledje, hogy mindenekelőtt szépnek kell lennie, nem divatosnak.

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház