Ruhák stílusai és modelljei

Fűzőruha - a tökéletes megjelenésért

Fűzőruha - a tökéletes megjelenésért
Tartalom
 1. Sajátosságok
 2. Egy kis történelem
 3. Kinek alkalmas?
 4. Bolyhos szoknyával
 5. Csipke fűző
 6. Átlátszó fűző
 7. Vintage ruhák
 8. Színek
 9. Hossz
 10. Hogyan lehet felfűzni egy fűzőt?
 11. Divat trendek
 12. Mit vegyek fel?
 13. kiegészítők
 14. Cipők

Minden nő álma a vékony derékról sikeresen megvalósul a fűzők segítségével. A ruhák, amelyekben a felső részt egy fűző képviseli, kecsességet és csábítást adnak minden női alaknak.

Átlátszó fűzős ruha

Sajátosságok

A modern fűzőruhák kényelmesek és puha anyagokból készülnek. A fűző felül (felül hordva) és alul (a szövetrétegek alatt található). Leggyakrabban egy fűző látható az estélyi ruhákban, de vannak alkalmi ruhák fűzős modelljei is.

A fűzők alakja, a csontok jelenléte és elhelyezkedése különbözik. Ez lehetővé teszi, hogy számos lehetőséget hozzon létre a fűzőruhához.

Az ezzel az elemmel ellátott ruhák különböző hosszúságúak - miniszoknyával és padlóig érően. Bármilyen alkalomra és bármilyen alkathoz megtalálja a megfelelő ruhamodellt fűzővel.

Rövid ruha fűzővel és vonattal

Egy kis történelem

Az első "fűzők" a 12. században jelentek meg a nők ruhatárában. Ez egy szabályos csipke volt, amely szűkíthette a derekát és kissé megemelhette a mellkast. A fűző a 16. század elején nyerte el szokásos megjelenését. Eleinte a fűző keretét fémrudakból készítették, majd később a bálnacsontot kezdték használni, így a termék kíméletesebb lett a női test számára.

A 18. században a fűzőruhákat pompájuk jellemezte (szoknyájuk karikára volt), a 20. században pedig maga a fűző is lejjebb került (harisnyát kezdtek ráerősíteni).

A fűző manapság ritkábban fordul elő, mivel a nők szeretik a kényelmesebb ruhákat. A fűző alkalmazási köre azonban sokkal szélesebb lett.

Divatos fűzős ruha

Kinek alkalmas?

A fűzős ruha bármilyen testalkatú lánynak megfelel.Vannak alacsony és magas övvonalú modellek. Egy ilyen fűző segít a sziluett korrigálásában. Igazi lelet egy fűzős ruha gömbölyű alkatú lányoknak.

A ruha fűzőjének fő előnyei:

 • Segít kiemelni a vékony derékrészt.
 • Megemeli a mellszobrot.
 • Segít elrejteni a felesleges mennyiséget.
 • Javítja a testtartást.
 • Magabiztosabbá teszi a lányt.

Bolyhos szoknyával

A kiszélesedő szoknyás fűzőruhák modelljei nagyon elterjedtek különleges alkalmakra szánt ruhákként. Széles választékban kaphatók, és különböző szövetekből készülnek.

Egy ilyen ruha jó választás lenne bálba. Különösen vonzóak azok a ruhák, amelyekben a szoknya réteges.

Ruha rövid telt szoknyával és fűzővel

Csipke fűző

Csipkefűzővel ellátott ruhát viselve egy lány vizuálisan terjedelmesebbé teheti a mellszobrát. Az ilyen ruhamodelleket a kis mellű nők választják. Az ilyen fűzőket gyakran gyöngyökkel díszítik.

Különös figyelmet érdemelnek a fűzős csipkeruhák. Hihetetlenül nőiesek és vonzóak.

Átlátszó fűző

A fűzőruhák modelljei, amelyekben a fűző átlátszó, most nagyon népszerűvé váltak. Dekorációval díszítve nem tűnnek vulgárisnak, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon csábítóak és gyönyörűek.

Átlátszó fűzős ruha

Ilyen ruhákat azonban csak a tökéletes formákkal büszkélkedő szépségek viseljenek.

Vintage ruhák

A nők által évszázadokkal ezelőtt viselt fűzőruhák imádnivalóak, de nem túl kényelmesek. Megkülönböztetik őket a kecses derék, a csipke jelenléte, a rengeteg alsószoknya, a drága arany díszítés és egyéb részletek. Az ilyen tulajdonságoknak köszönhetően a vintage ruhák elegánsnak, fényűzőnek és ünnepinek tűnnek.

Vintage ruha fűzővel

Manapság az ilyen ruhákat főleg filmek forgatásánál és tematikus eseményeken való részvételnél hordják.

Színek

Fekete

Ezek a ruhák fűzővel kiegészítve jó választás ünneplésre vagy kirándulásra. A fűzővel ellátott fekete ruha nemcsak karcsúsít, hanem lehetővé teszi a kiegészítők széles választékának kiválasztását is.

A fekete bőrruha fűzővel népszerű csábítóeszköz.

fehér

Ez egy fehér ruha, ami azonnal eszembe jut, ha egy fűzős modellről beszélnek. Ez a ruha a legünnepélyesebbnek és legkifinomultabbnak tűnik.

A fehér fűzőruhákat nem csak az esküvői modellek mutatják be.

Fehér ruha fűzővel

Piros

A piros fűzős ruhát szenvedélyes és bátor nők választják, mert egy ünnepi eseményen az összes figyelmet egy ilyen ruha vonzza majd.

Hossz

Minden fűző ruha, hosszuktól függően, a következő típusokra osztható:

 1. Hosszú. Ez a hírességek, menyasszonyok és diplomások által viselt fűzőruhák klasszikus változata. Az ilyen ruhákat sifonból, szaténból, selyemből és más gyönyörű anyagokból varrják.
 2. Középhosszúság. Ezeknek a ruháknak gyakran szűk a sziluettje, így szerénynek és visszafogottnak tűnnek. Kabáttal vagy kendővel, alacsony sarkú cipőkkel és diszkrét kiegészítőkkel egészítik ki.
 3. Rövid. Az ilyen fűzőruhák szoknyája lehet bolyhos vagy feszes. Hasonló ruhában mehetsz randevúzni vagy divatos bulira. Ügyeljen arra, hogy magas sarkú cipőt és színes kiegészítőket viseljen.

Hogyan lehet felfűzni egy fűzőt?

Ahhoz, hogy a mellszobor csábítónak és terjedelmesnek tűnjön, fontos, hogy megfelelően húzza meg a melltartót. A ruha fűzését mindkét oldalról elkezdheti, de a felső fűzés gyakoribb, és klasszikusnak számít. Miután átvezette a csipkét a felső lyukakon, fűzze fel a fűzőt keresztben, majd kezdje el felülről lefelé húzni a csipkét. A fűzés végén ügyeljünk arra, hogy a selyemcsipkére csomót kössünk, ami megakadályozza, hogy "elcsússzon".

Bővebben a cikkben, hogyan kell felfűzni egy esküvői fűzőt és nézze meg Tatiana Kozorovitskaya - a fűző Akadémia szerzője - videójában.

Divat trendek

Szinte minden divatbemutatón láthatunk fűzős ruhákat.A rövid ruhák között nagyon népszerűek a szűk felsővel, valamint a rövid és bolyhos szoknyás (tutuszoknya) termékek is.

Rövid ruha tüll fűzővel

Most különösen népszerűek azok a modellek, amelyekben a derékvonal le van húzva. Olyan lányok választják őket, akiknek alakja homokórára hasonlít. A magas derékvonalú modellek sem veszítenek népszerűségükből.

A nyári ruhák között nagy kereslet mutatkozik a légies anyagokból készült, vékony spagettipántos rövid ruhákra. Nagyon vonzóak az aszimmetrikus, pasztell színű fűzővel ellátott modellek.

Szokatlanul divatosak a fűzőruhák, amelyeknél a szoknya rövid, de különböző hosszúságú vonattal díszítve. Ez a ruha különösen nőiesen néz ki.

Divatos rövid ruha fűzővel és vonattal

A hosszú fűzőmodellek közül manapság egyre népszerűbb a hajtogatott szoknyás ruha. A szatén és a sifon termékek is keresettek, mivel az ilyen szövetek lágysága és könnyedsége segít kifejezőbbé tenni az alakot.

Gyönyörű hosszú ruha fűzővel

A fűzővel ellátott hosszú ruhák díszítésében strasszokat, köveket, csipkét, bőrbetéteket és hímzéseket használnak. A hosszú fűzős ruhák szoknyái között megkülönböztethető a ceruza- és tulipánvágás, valamint az aszimmetrikus szoknya.

Mit vegyek fel?

 • A fényes, többszínű díszítéssel ellátott fűzőruhát monokróm dolgokkal viselik.
 • Az ilyen stílusú ruhához egy hozzáillő kuplungtáska vagy egy kis táska láncon vagy egy hosszú vékony pánton van kiválasztva. A terjedelmes táskák rossz választás lesz.

A bolero kiváló kiegészítője lesz az öltözéknek.

Hűvös időben ez a ruha kardigánnal is viselhető.

Fűzős ruhához való kardigán

kiegészítők

Ha a kiválasztott fűzős ruhát fényes nyomat vagy gazdag dekoráció jellemzi, akkor az ilyen ruházatú ékszereket minimálisra használják. Elég egy karkötő, egy pár fülbevaló és egy elegáns nyaklánc, és már teljes lesz a kép.

Salma Hayek fűző ruha

A monokróm ruhát több díszítéssel is kiegészítheti. Az estélyi ruhák legjobban gyöngyökkel vagy nemesfémekkel kombinálhatók.

Cipők

A fűző felszereléséhez a legjobb cipők vagy szandálok ékekkel vagy tűsarkúkkal. A vékony magassarkú nélkülözhetetlen, ha romantikus megjelenést szeretne kialakítani.

3 megjegyzés

Felvett pár szexi ruhát) Egy estélyi ruha fűzővel természetesen szép, de kényelmetlen. De egy különleges alkalomra kibírsz pár órát)

Ugyan, ne feszítse túl a fűzőt – és minden kényelmes lesz.

Szegény nők hogyan húzták magukat fűzőben... ez csak egy rémálom. Még a belső szervek is deformálódtak a helyhiány miatt. Szóval, kedves lányok, légy óvatos, és ne viselj túl gyakran fűzőruhát.

Divat

a szépség

Ház