Ruhák stílusai és modelljei

Mit vegyek fel ingruhához?

Mit vegyek fel ingruhához?
Tartalom
  1. Farmer
  2. A ketrecbe
  3. Hosszú
  4. Rövid
  5. Üzleti stílus
  6. Minden nap
  7. Esti stílus
  8. Mit kell viselni tavasszal és nyáron
  9. Téli és őszi megjelenés
  10. Milyen cipőt vegyek fel

Ing már régóta divatossá vált, és rendületlenül őrzi pozícióját a világkollekciókban. Ez a ruha minden stílusos lány kötelező darabja. Nem meglepő, mert bármilyen alakra és korosztályra alkalmas. Ha valaki túl egyszerűnek és mindennaposnak találja, akkor csak a megfelelő kiegészítőket kell hozzá adnia, és máris elegáns és elegáns megjelenést kap.

Farmer

A farmerruha már önálló és stílusos dolog, amely jól passzol a különböző stílusú kiegészítőkhöz. A lényeg az, hogy ne kombináljon farmer ingruhát farmerrel.

Díszek egy farmer ingruhához

Az ingruha fő barátja a barna árnyalatú bőrcipő. Ezenkívül ne feledkezzünk meg más bőr kiegészítőkről sem - övről, táskáról vagy nagy kuplungról. A durva csizmák vagy akár balettcipők tökéletesek a teljes készlethez.

Dolgozni indulva, farmer ingruha fölé, nyugodtan viseljen sötét blézert, férfias stílusban. Ha elég hűvös van kint, vegyél fel klasszikus esőkabátot, vagy egy közepes hosszúságú kabátot a tetejére.

Kabát farmer ingruhához

A farmerruha jól passzol a klasszikus és sportcipőkhöz, színes övekhez, sapkákhoz, kötött sálakhoz és stólákhoz.

A ketrecbe

A kockás ingruha több mint egy szezonban divat lesz. Végül is a ketrec az egyik legnépszerűbb nyomat az elmúlt évek során.

Magas csizmával vagy bokacsizmával viselnek ilyen ruhát. A hűvös évszakban jól jön egy kötött ingyenes beret és egy kardigán.

Kockás ingruha kiegészítők

A bőr kiegészítők ideálisak egy kockás ruhához, mint például egy vékony bőrpánt és egy kis Chanel-stílusú bőr kézitáska láncon.Nyugodtan hordható szűk farmernadrággal vagy bőrnadrággal.

Hűvös évszakban érdemes felvenni egy motoros kabátot vagy egy rövid farmerdzsekit az emeleten. A kockás ruha megjelenése tökéletes lesz az úgynevezett "utcai" stílus szerelmeseinek.

Kabát kockás ingruhához

Hosszú

A földig érő ingruha a megfelelő választás azok számára, akik nőiesen és gyengéden szeretnének kinézni. A merészebb hölgyeknek a könnyű anyagokból készült ruha jó választás lesz. Stílusos ékszerekkel és egy kis kézitáskával legyőzheted.

Az alkalmi megjelenés érdekében a hosszú ruhát legjobban kontrasztos övekkel és nagy táskával egészítik ki. A lényeg az, hogy az öv ne legyen ellentétben a választott cipővel.

A hosszú farmerruhát kabátokkal, szandállal vagy szandállal kell viselni, kiegészítve a képet nagy láncokkal, karkötőkkel és még kalapokkal.

Díszek egy farmer inghez a padlóig

Rövid

Nyáron általában térdig érő vagy nagyon rövid ingruhát viselnek. A ruha típusától és anyagától függ, hogy mivel kombinálják. Egyszerű balettlappal és sarkú cipővel egyaránt jól mutathat.

Egy rövid ruha viselhető önálló ruhaként, vagy tunikaként, leggingssel vagy vékony, szűk farmerrel kiegészítve. Univerzális és nem igényel különleges kiegészítőket. Ennek ellenére a képet pántokkal és karkötőkkel lehet kiegészíteni. A vékony bőrszíj kiemeli a derekát, és karcsúbbnak tűnhet.

Leggings rövid ingruhához

Ha kuplunggal és tűsarkúval egészíted ki az imázst, estélyi ruhát kapsz, ha pedig tornacipővel és hátizsákos táskával, akkor abszolút laza sétálóképed lesz.

Tavasszal kombinálhatja ezt a ruhát pulóverrel vagy kardigánnal. A sálak jól passzolnak ehhez a megjelenéshez, főleg, ha kontrasztos színűek, és a lábadon viselhetsz átlátszatlan szűk harisnyát.

Munkahelyi vagy üzleti rendezvényekre válasszon tompa színekben pompázó ingruhát. Miután az utolsó gombbal rögzítette a ruha gallérját, egészítse ki a megjelenést rövid lakonikus fülbevalókkal.

A ruha anyaga is nagy szerepet játszik. A természetes anyagokból, például lenből és pamutból készült ruha nagyon gyengéd és puha lesz. Jobb, ha egy tömör alakú táskát és kiegészítőket választunk hozzá.

Könnyed lefolyó ingruhához pedig egyrészes karkötőt és sapkát is választhatsz.

Dekorációk egy rövid nyári ingruhához

Üzleti stílus

A gallérnak, a zárt felsőnek és a közepes hosszúságnak köszönhetően az ing tökéletesen illeszkedik a szigorú dress code-ba.

Kiegészítők egy üzleti ing ruhához

A kiegészítőknek is kellően visszafogott színűnek kell lenniük. A cipőnek és a táskának klasszikus formájúnak kell lennie. Ettől a kép üzletszerűbb és szigorúbb lesz. Vegyünk fel egy vékony pántot a ruha derekára, és díszítsük vékony gyöngyökkel a nyakunkat.

A hűvösebb évszakokban viseljen közepes kabátot vagy kabátot a ruháján. A kabát ebben az esetben nem megfelelőnek és ostobának fog kinézni.

Minden nap

A barna, szürkés-zöld és barna-zöld katonai stílusú ingruhát ugyanebben a stílusban durva, nehéz csizmák, bőr övek és karkötők támasztják alá. A ruha fölé jobb sötét farmermellényt vagy kabátot választani.

Egy könnyű ingruha a cipőket és a kiegészítőket hétköznapi megjelenéssé varázsolja. Ebben segítenek a balettlapok, ékszandálok, palalapok. Egy nagy táska, napszemüveg és nagy karkötők és gyűrűk fényesebbé teszik.

Esti stílus

Szinte minden ingruha feljátszható estélyi stílusban. Ha ruháját egy széles övvel egészíti ki, amely színben passzol a cipőhöz, például magas sarkú pumpákhoz és kuplunghoz, akkor tökéletesen fog kinézni egy esti rendezvényen.

Kiegészítők estélyi inghez

Arany tónusú ékszerek, fényes kövekkel díszített fülbevalók és farmerdzseki is segítségükre lesznek. Érdemes megjegyezni, hogy a kiegészítők azok, amelyek kiemelik az esti megjelenést.

Mit kell viselni tavasszal és nyáron

A kiegészítőket és a lábbeliket az esemény és a helyszín alapján kell kiválasztani. Például a kuplung és az ezüst ékszerek tökéletesek a munkához.Ha sétálni megy, akkor masszívabb ékszerek, széles öv és nagy táska megfelelőek.

Nyári ingruha kiegészítői

Akár sarkú, akár lapos talpat választ – a döntés a tiéd. A lényeg az, hogy a végső kép harmonikus legyen, és jól érezze magát. Melegebb időben kardigánt vagy könnyű trencskabátot viselhetsz a ruha fölé.

A fonott kiegészítők ideálisak, de a bőr anyagok is ugyanolyan nagyszerűek lesznek. Tökéletesek a balettlapok, a magas sarkú vagy ékes szandálok. A táskának feltétlenül nagynak kell lennie, széles bőröv illeszthető hozzá.

Fonott táska nyári ingruhához

Téli és őszi megjelenés

A meleg ingruha remek választása egy rövid kasmírkabát. Ez a megjelenés kiegészíthető egy klasszikus táskával.

Ha egy kis nőiességet szeretne adni megjelenésének, akkor egy nagy bőrkuplung, vállon viselve, megteszi. Éppen ellenkezőleg, a kötetlenebb megjelenés érdekében érdemes bőr kiegészítőket hozzáadni.

Kabát téli ingruhához

Télen a bunda melegít, jobb, ha térd felett hosszú. Egy ilyen ruhát kombinálhat egy kis kuplunggal és közepes hosszúságú, vékony sarkú velúr csizmával.

A keményebb megjelenés érdekében cserélje le a tűsarkút nehéz cowboy csizmára. Ha pedig úgy döntesz, hogy télen farmerruhát veszel fel, akkor egy pehelykabát vagy egy nyúlbunda tökéletes rá.

Milyen cipőt vegyek fel

A ruha stílusa közvetlenül befolyásolja a cipőválasztást. Például a farmer ingruhák jól mutatnak nagy csizmával, de a vékony pamutruhákat szandállal és szandállal a legjobb viselni. Irodai felszereléshez jól jönnek a klasszikus pumpák, a fekete vagy barna sarkú bokacsizma.

De az "utcai" képhez kísérletezhet. Minden a kívánt végső íjtól függ. Ez lehet brutális csizma durva fűzéssel, kozák csizma és egyszerű, stabil sarkú bakancs vagy akár jackbakancs is.

Egy fehér tornacipő, sportcipő és mokaszin ideális társa lesz ehhez a sportos összeállításhoz.

Tornacipő ingruhához

A következő szezonban az ingruha igazi sláger lett, és megérdemelten. Hihetetlenül sokoldalú és kényelmes. Ezért minden lánynak, akinek még nem volt ideje megszerezni, erősen ajánlott, hogy gondolkodjon rajta.

nincs hozzászólás

Divat

a szépség

Ház