Ruhák stílusai és modelljei

Stílusok, modellek és ruhatípusok, amelyek elrejtik a hasat

Stílusok, modellek és ruhatípusok, amelyek elrejtik a hasat
Tartalom
 1. Melyik hosszúságot részesítse előnyben: hosszú, midi vagy rövid?
 2. Melyik szín működne a legjobban?
 3. Egy kicsit a szövetekről
 4. Milyen szín javítja vizuálisan az ábrát?
 5. Befejező érték
 6. Milyen kiegészítőket válasszunk?
 7. Tippek: rejtse el a hasát és az oldalait

A ruha a legjobb ruha egy lány számára, mert csak ebben érezheti magát igazán vonzónak és kívánatosnak. De sajnos sok lány megtagadja ezt a ruhát az alakhibák miatt. Az egyik leggyakoribb probléma a kiálló has. A "pocak" megjelenése nem mindig a lány hibája. Nemcsak az alultápláltság és a sportolás elhanyagolása miatt jelentkezhet, hanem szülés vagy betegség miatt is. A kiálló has álcázására a lányok általában két radikális módszert alkalmaznak: vagy „köpenyt” öltenek magukra, amelyek elrejtik az alakot, vagy szűk ruhába húzzák őket, abban a reményben, hogy ez vizuálisan karcsúsítja őket.

Ebben a cikkben szeretnénk elmondani Önnek a divatos ruhák létező stílusait, amelyek elrejtik a hasat. Megtanulod, hogy még tökéletlen alakkal is megengedhetsz magadnak szép és stílusos ruhákat.

Melyik hosszúságot részesítse előnyben: hosszú, midi vagy rövid?

Hosszú ruhák

Vizuálisan nyújtják a figurát, így remekül elrejthetik a pocakot.

A padlóig érő, megfelelő szabású ruha elhízott nők figuráit rejti

A földig érő ruhák ezen tulajdonsága azonban nem működik a nagyon kis termetű lányoknál. A "Thumbelina" hosszú ruha még alacsonyabbá teszi. Ezért, ha kicsi lányokhoz tartozol, jobb, ha megtagadod.

Középhosszú ruhák

A Midi hosszúságú ruhák sokféle testtípushoz alkalmasak. Ez a legjobb megoldás azok számára, akik szeretnék elfedni a kiálló hasat.

A középhosszú szoknya csábítóan felfedi a lábakat, ugyanakkor elrejti a test összes problémás területét.

Rövid ruhák

Ez a legveszélyesebb terület azoknak a lányoknak, akik félnek a pocakjuktól. Egy miniszoknya, főleg, ha csípőhöz illeszkedik, vízszintesen osztja el a figurát azon a helyen, ahol erre egyáltalán nincs szükség. Válasszon laza szabást, amely nem emeli ki a hasát. A kiszélesedő szoknya akkor is beválik, ha keskeny a csípője.

A hibák elkerülése érdekében jobb, ha teljesen elhagyja az ultrarövid ruhákat, miután meghatározta magának a megengedett maximális hosszt egy tenyérrel a térd felett.

A megfelelő stílusú rövid ruha, amely elrejti a hasat (túlsúlyos lányoknak)

Melyik szín működne a legjobban?

Ki kell választani a hozzád illő ruha színét. Ezt nagyon fontos megjegyezni, mivel sok lány, tudva, hogy a sötét színek vizuálisan karcsúbbá teszik az alakot, élénk színeket futnak be a ruhatárában. A fekete és szürke színekbe öltözve természetesen korrigálhatja az alakját, de folyamatosan sötét színekbe öltözve könnyen megfeledkezik megjelenésének egyéb előnyeiről.

Fekete ruha, hasat takar, kövér lánynak

Friss arcszín, gyönyörű szemfesték, szokatlan hajszín – mindezt ki lehet hangsúlyozni egy megfelelő színű ruhával. Ezért a világos, gazdag vagy finom, pasztell színeknek feltétlenül szerepelniük kell a ruhatárában.

A kontrasztos színű oldalpanelekkel ellátott ruha vizuálisan szűkíti az alakot - a pocakos lányoknak közelebbről meg kell vizsgálniuk ezt a stílust. Ha szereti a nyomatokkal ellátott ruhákat, válasszon függőleges mintákat - egy ilyen minta "nyújtja" az alakot.

Hosszú ruha a megfelelő stílusban és színekben, amelyek elrejtik a domború hasat

Egy kicsit a szövetekről

Ha kiálló hasa van, kerülje a szorosan illeszkedő anyagokat. Kerülje a finom kötöttáruból vagy elasztikus guipúrból készült ruhákat. Ezek az anyagok nemcsak az összes meglévő hajtást kiemelik, hanem újakat is hozzáadnak. Ha szereti az áttört anyagokat, válasszon guipure ujjú vagy nyakkivágású ruhamodelleket, de hagyja, hogy a problémás területeket sűrűbb anyaggal fedje le.

Zöld ruha a gömbölyűeknek, elrejti a hasat

Ezenkívül óvatosnak kell lennie a fényes anyagokkal, mivel a fényes felület nagyobbnak tűnik, mint amilyen. Ezért jobb, ha félretesszük a selyem- és szaténruhákat. Tehát a sűrű, matt szövetek közül választhat, mint a pamut, len, velúr, krepp-sifon, kambrium stb.

Milyen szín javítja vizuálisan az ábrát?

Nem csak a ruha hossza, hanem a színe is vizuálisan módosíthatja az alakot. A teljes színpaletta két részre oszlik: az egyik meleg árnyalatokat, a másik pedig hideg árnyalatokat tartalmaz. Ugyanakkor a spektrum egy színének meleg és hideg tónusai is lehetnek. A hideg árnyalatok vizuálisan növelik a távolságot a tárgytól, a meleg árnyalatok pedig éppen ellenkezőleg, csökkentik azt. Ezért a térfogatcsökkenés illúziójának megteremtése érdekében hideg tartományban kell ruhákat választania.

Nagyon könnyű megtanulni megkülönböztetni a hideg tónusokat a melegtől. A színpaletta legmelegebb színe a narancs, a leghidegebb pedig a lila. Most nézd meg alaposan a színlegyezőt: a narancshoz közelebb eső rész meleg, a lilához közelebb eső rész pedig hideg.

Legyező színe - színárnyalatok

Befejező érték

A szövet befejezésének kezdeti funkciója dekoratív. De abban az esetben, ha el kell rejteni a has jelenlétét, a díszítés nagyobb jelentőséget kap, mivel a hangsúlyt az alakról az öltözékre helyezi. A ruhakikészítésnek nagyon sok fajtája létezik: drapéria, csipkebetét, hímzés, rátét és rojt – nagyon sokáig lehet sorolni. Ahhoz, hogy a befejezés a kezedben legyen, kerüld a vízszintes vonalakat és a kis mintákat. Függőleges dekoratív varrás vagy hímzés, felülről lefelé folyó drapéria – ezek a vizuális alakformálás leghatékonyabb módszerei.

Milyen kiegészítőket válasszunk?

A kiegészítők egy másik hűséges asszisztensek a kiálló has elleni küzdelemben. A befejezés mellett az a céljuk, hogy elvonják magukra a figyelmet. Számos lehetőség van a kiegészítők használatára a hiba elfedésére:

 • Függőleges vonalakat létrehozó elemek, például hosszú kravátok vagy láncok.
 • Szemet gyönyörködtető dolgok, amelyek ékezeteket adnak a megfelelő helyeken, például nagy brossok vagy művirágok (de semmi esetre se rögzítse őket a derékvonalnál - jobb, ha nyakkivágást választunk).
 • Különféle hevederek használata. A széles fűzőöveket közvetlenül a deréknál kell elhelyezni, a vékonyakat pedig - valamivel magasabban, és laza, bő szabású ruhákhoz kell viselni.

Tippek: rejtse el a hasát és az oldalait

 • Korrekciós fehérnemű - Ezt a problémás derékbőségű hölgyek viseljék, ha nem is minden nap, de legalább olyan esetekben, amikor a legjobban kell kinézniük. Karcsúsító fehérnemű lehet különböző típusú - külön-külön felső és alsó, vagy egy szilárd modell, amely hasonlít egy jumpsuit.
 • A helyes testtartás kialakítása: amint elkezdünk henyélni, a hasizmok azonnal ellazulnak és a gyomor "kiesik". Séta közben próbáljon a gerincre támaszkodni: ekkor a has automatikusan felhúzódik, és karcsúbbnak tűnsz.
 • Fordítsa a hangsúlyt alakja erősségeire, és hibái kevésbé lesznek észrevehetőek. Mit szeretsz a legjobban magadon? Talán dús mellkas, vagy szép hát vagy karcsú lábak. Amire büszke vagy, azt a megfelelő öltözködési stílussal kell hangsúlyozni.
1 megjegyzés

Kiálló hasam van. Magas derekú ruhákat szoktam választani.

Divat

a szépség

Ház