Ruhák stílusai és modelljei

Aszimmetrikus ruha - vonzzon a szokatlan sziluettel

Aszimmetrikus ruha - vonzzon a szokatlan sziluettel
Tartalom
 1. Vágott jellemzők
 2. Stílusok
 3. Az aszimmetria típusai
 4. Népszerű színek
 5. Divat trendek
 6. Mit vegyek fel?
 7. kiegészítők
 8. Cipők

Az aszimmetrikus elemekkel díszített ruhák több szezonban is népszerűek a divatosok körében. Szándékos rendetlenséggel vonzanak, a könnyedségre és a szabadságra utalnak. Ezenkívül a vágás aszimmetriája miatt a lány felfedheti a test egy bizonyos részét, és felhívhatja rá a figyelmet, ugyanakkor nem néz ki vulgárisnak és túlságosan őszintének.

Vágott jellemzők

Az aszimmetrikusnak nevezhető ruhák a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • Az öltözet csábítóbbá teszi a lányt.
 • Vizuálisan ez a ruha javítja a sziluettet.
 • Az aszimmetrikus részlet megfelelő megválasztásával egy ilyen ruhában lévő lány elrejthet bizonyos alakhibákat.

Stílusok

Az aszimmetrikus ruha gyakori választás, ha egy ruhára van szüksége egy fontos estére vagy a strandra. A fő stílusok, amelyekben az ilyen ruhákat bemutatják, az A-alakú és kiszélesedő sziluett, valamint a trapéz.

Az aszimmetrikus ruhákhoz gyakran használt másik vágás az antik stílusú tóga ruha. Egy ilyen ruhában lévő figura tetszetősen terített, és szokatlanul csábítóan néz ki.

Toga ruha aszimmetrikus felsővel

Az aszimmetria típusai

Az ilyen stílusú ruhák a következő aszimmetrikus részletekkel rendelkezhetnek:

 1. Ujjak. Az egyujjú ruhák eredetiek, és gyakran bulira vagy más különleges alkalomra választják. Az ilyen ruhákban gyakran a felső aszimmetriáját a szoknya egyenetlen vágása egészíti ki.
 2. Szoknya. Az aszimmetrikus ruhák között az egyenetlen szegélyű modellek a legnépszerűbbek. A karcsú lábukat megmutatni vágyó lányok odafigyelnek rájuk, ugyanakkor túlságosan kihívónak tartják a mini hosszát.Jó néhány lehetőség van az aszimmetrikus szegélyű ruhákhoz. Ezek lehetnek réteges ruhák, amelyek különböző hosszúságú szoknyákból állnak. A szegély oldalra vagy hátra dönthető. Vannak eredeti drapériás modellek is.
 3. Toll. Ezeknek az aszimmetrikus ruháknak a fénypontja a szoknya rövidített eleje és a hátulja, amely annyira megnyúlt, hogy vonatot alkot. Az ilyen ruhákat gyakran látványos estélyi ruhának választják. Magas, karcsú lábú lányokon mutatnak a legjobban.
 4. Nyakvonal. Az aszimmetrikus nyakkivágású ruhákat gyakran a gyönyörű vállú lányok választják. A ruházat ezen változata segít vizuálisan kijavítani a mellkas aszimmetriáját, azonban nagyon óvatosan kell kiválasztani a modellt, hogy a hiba kisimuljon, és ne legyen kiemelve. Az ilyen típusú aszimmetria egyik leggyakoribb változata a heveder jelenléte az egyik vállán.

Népszerű színek

fehér

Ez a színséma az aszimmetrikus ruhákhoz különösen igényes, ha könnyű nyári változatot keres.

Hosszú fehér aszimmetrikus ruha

Leggyakrabban ezek a ruhák aszimmetrikus szegéllyel és nyitott nyakkivágással rendelkeznek. Szintén keresettek hófehér ruhák az egyik vállán és áttört ujjú az egyik karján.

Fekete

Az egyenetlen aljú fekete ruha lakonikus és elegáns viseletként szolgálhat bármilyen alkalomra.

Aszimmetrikus fekete hosszú ruha

Egészítsd ki fényes övvel, tűsarkúkkal és arany ékszerekkel a luxus esti megjelenés érdekében. Gyakoriak az egy vállú fekete ruhák is.

Piros

Egy élénkpiros aszimmetrikus ruhában minden lány csodálatosan fog kinézni, ezért főleg koktélként vagy estélyi ruhaként viselik.

Aszimmetrikus piros estélyi ruha

Az ilyen stílusú piros ruhák leggyakrabban egy pánttal, egy ujjal vagy vonattal ellátott modellek. A ferde szegélyű termékek nem kevésbé látványosak.

Szín aszimmetria

Külön érdemes megjegyezni az egyszerű szabású ruhákat, amelyek a speciális színsémáknak köszönhetően aszimmetrikusan néznek ki.

Aszimmetrikus fekete-sárga ruha

Ezek a ruhák jó választás az irodába, mivel a szabás illeszkedik az öltözködési kódhoz, és a színek segítenek kitűnni a többi irodai dolgozó közül.

Divat trendek

Ennek a stílusnak a ruhái közül jelenleg a legnépszerűbbek az aszimmetrikus szoknyás modellek. Egyrészt a szegély érintheti a padlót, vagy akár vonattá is változhat, másrészt pedig térdig vagy magasabbra fedheti a lábat.

Az aszimmetrikus felsővel rendelkező modellek kevésbé gyakoriak. Főleg egy ujjú vagy aszimmetrikus nyakkivágású ruhák képviselik őket.

Aszimmetrikus ruha felsőrész, egy hosszú ujjal

Mit vegyek fel?

Az aszimmetrikus díszes ruha hordható boleróval, szőrmével, kabáttal vagy kabáttal. A hűvös nyári estéken az egyenetlen szegélyű alkalmi ruhákat puha blézerrel, farmerdzsekivel vagy raglánnal egészíthetjük ki.

Ami a táskát illeti, válasszon egy kis kuplungot, amely illeszkedik a ruhához az aszimmetrikus estélyi ruhához. Az aszimmetrikus nyári alkalmi ruhákat egy borítéktáska vagy egy vékony pántos kis kézitáska egészíti ki. Az irodai modelleket sikeresen kombinálják közepes méretű világos vagy fekete bőrtáskákkal.

kiegészítők

A ruha aszimmetrikus modelljei annyira fényesek és kifejezőek, hogy sok esetben az ékszereket egyáltalán nem kombinálják velük. Ha egy ilyen ruha felső részét fűző képviseli, nyaklánc vagy lánc jelenléte megengedett. A hosszú aszimmetrikus ruhát csak gyűrűkkel vagy karkötőkkel szabad kiegészíteni.

Az egyvállas ruhák minimális kiegészítőket is igényelnek. Elég lesz fényes fülbevalót feltenni és egy vonzó karkötőt választani nyitott kezére.

Díszek egy aszimmetrikus ruhához

Cipők

Az aszimmetrikus ruhák cipőjének kiválasztásakor ügyeljen a klasszikus színekre (fekete, szürke, fehér), vagy válasszon cipőt a ruhához. A kifejező dekorációval rendelkező, többszínű, világos cipők alkalmatlan lehetőségnek nevezhetők, amely túlterheli az alját.

Az aszimmetrikus ruhához jobb, ha magas sarkú cipőt választunk, vagy éksarkúra cseréljük.A sarok nélküli cipők csak rövid, aszimmetrikus ruhákhoz passzolnak.

1 megjegyzés
Kúszónövény 20.02.2016 22:08

Nagyon szeretem az aszimmetrikus szegélyű vagy egy vállú ruhákat)

Divat

a szépség

Ház